Thierry Theys

Als kind wist ik al dat ik kok wilde worden. Die passie is me ingegeven door mijn grootmoeder en daarna alleen maar gegroeid. In 2008 startte ik met Nuance in Duffel. Koken is mijn passie en mijn leven.

Elke dag weer wil ik het beste uit mezelf, mijn team en mijn ingrediënten halen. Dat is nodig om steeds beter te worden en elke gast een unieke belevenis te geven. Samen streven we naar perfectie, elegantie in de gerechten en vooral ook evolutie op alle vlakken.

Als ik zie dat mijn gasten genieten, dan ben ik écht gelukkig.

Restaurant Nuance

12 jaar geleden startten ik en mijn vrouw Sofie ‘Nuance’, op intuïtie en met volle overgave. Voor mij ging een kinderdroom in vervulling, Sofie kon haar passie uitleven na haar opleiding hotelmanagement. Na 2 jaar behaalden we onze eerste ster, een jaar later volgde de tweede.

Nuance draait om klasse en gezelligheid. U krijgt bij ons de beste gerechten, feilloze bediening én sfeer in een prachtig decor dat in 2020 werd vernieuwd. Ook in de keuken en in de bediening willen we steeds blijven evolueren.

Kleurrijke bordjes waaruit elegantie voortvloeit, gerechten waarin het product primeert en vooral de smaak op punt staat? Dat is onze signatuur. Daarbij denken we steeds aan ecologische en lokale ingrediënten, plaatselijke leveranciers en duurzaamheid.

We zijn nooit te oud om te leren en houden graag rekening met de wensen en verwachtingen van de hedendaagse klant. Dankzij onze drang naar vernieuwing en verbetering kunnen we onze gasten blijven verrassen tot in de kleinste details.

Ik zet mijn gerechten nog altijd volledig naar mijn hand en mijn vrouw Sofie weet ze altijd met de glimlach te serveren. Zij weet hoe belangrijk gastvrijheid is. Ze is mijn steun en toeverlaat en mijn verlengde in het restaurant.

We delen een oprechte liefde voor het vak en voor hartelijke bediening. Want pas als de klant gelukkig is, zijn wij dat ook!

Menukaart Reserveer uw tafel
Nuance - Over ons - Thierry Theys

Nuance bestaat 15 jaar

Kom dit met ons vieren en ontvang een uniek geschenk na jouw diner of lunch.

Thierry & Sofie

Nuance bestaat 15 jaar

Kom dit met ons vieren en ontvang een uniek geschenk na jouw diner of lunch.

Thierry & Sofie