Over Nuance

Thierry Theys

Als kind wist ik al dat ik kok wilde worden. Die passie is me ingegeven door mijn grootmoeder. In 2008 startte ik met Nuance in Duffel en in 2014 heb ik Bistro Vintage in Kontich geopend. Koken is mijn passie en mijn leven.

 

Elke dag weer wil ik het beste uit mezelf, mijn team en mijn ingrediënten halen. Dat is nodig om steeds beter te worden en elke gast een unieke belevenis te geven. Als ik zie dat mijn gasten genieten, dan ben ik écht gelukkig.

 

U kent Thierry Theys misschien van zijn programma op Njam TV. Thierry werd eerder uitgeroepen tot “Inventieve kok van het Jaar” en “Jonge topchef Vlaanderen”. Nuance heeft inmiddels 2 Michelin sterren. Het restaurant behaalt steevast scores van 16/20 en 17/20 van GaultMillau. Thierry verdeelt zijn aandacht momenteel over Nuance, Bistro Vintage, Sofie en hun dochtertje Morgane.

Restaurant Nuance

Nuance draait om klasse en gezelligheid. U krijgt bij ons de beste gerechten én sfeer in een prachtig decor met een feilloze bediening. Nuance is een beetje Parijs met een persoonlijke twist.

 

Zowel in de keuken als in de bediening willen we blijven evolueren. Daarom hebben we na 7 jaar gekozen voor een nieuw interieur, een nieuwe huisstijl en een nieuwe website. Maar de basis blijft!

 

Ik zet mijn gerechten nog altijd volledig naar mijn hand en mijn vrouw Sofie weet ze altijd met de glimlach te serveren. Zij weet hoe belangrijk gastvrijheid is. Ze is mijn steun en toeverlaat en mijn verlengde in het restaurant.